14 Şubat'ı Evde Geçirecek Çiftlere İlham Verecek Öneriler

14 Şubat Sevgililer Günü gecesi deyince akla hemen şık ya da manzaralı bir restoranda romantik bir yemek gelse de aslında bu gece evde olmak diğer tüm planları alt edecek kadar unutulmaz olabilir! Nasıl mı?

Evde kendi SPA’nızı yaratın

Sevgilinizin ve sizin en sevdiğiniz kokulu mumlar, aromatik yağlar; sakinleştirici bir müzik, yumuşacık havlular ve bol köpüklü bir banyo… Tüm bunlara erişmek için pahalı bir otelin SPA merkezine gitmenize hiç ama hiç gerek yok. Biraz yaratıcılık biraz da emekle kendi banyonuzda ‘ev yapımı’ romantik bir SPA ortamı hazırlayabilirsiniz.

En sevdiğiniz yemeklerden oluşan bir tadım masası hazırlayın

14 Şubat akşamında her zaman hazırladığınız tarzda bir yemek masasının biraz dışına çıkarak, sevgiliniz ve sizin için özel olan lezzetleri içeren bir tadım masası kurabilirsiniz. Örneğin birlikte gittiğiniz bir seyahatte tadıp çok beğendiğiniz bir yemeği hazırlayıp yanına hikayesini iliştirebilir ya da aranızdaki şakalara konu olan bir yemeği hazırlayarak geceye biraz neşe katabilirsiniz.

Romantik bir film gecesi organize edin

Hemen hemen herkes sevdiği insanla evde film seyretmeye bayılır ve bunu sık sık yapar. Peki ya evde romantik bir sinema salonu ortamı yaratmaya ne dersiniz? Haydi 14 Şubat gecesini, sizi ve ilişkinizi yansıtan bir film; sinema salonu şeklinde düzenlenmiş bir oda, en sevdiğiniz atıştırmalıklar ve sonradan hatıra olarak saklayacağınız el yapımı biletlerle süsleyebilirsiniz.

Işığın gücünden faydalanın

Kış koşullarından ötürü 14 Şubat gecesini açık havada geçirmek maalesef biraz zor oluyor. Ancak siz yıldızları seyretmek için dışarı çıkamıyorsanız, yıldızları ayağınıza getirebilirsiniz! Yapı marketlerde ve elektrikçilerde bulabileceğiniz yıldız lambaları kullanarak yatak odanızı saniyeler içinde masalsı bir atmosfere kavuşturabilirsiniz. Eğer böyle bir lamba edinemiyorsanız şerit led ışıklar ve tea light tipi mumlarla ortamı ısıtmayı düşünebilirsiniz.

Kendi bucket list’inizi oluşturun

Aşkın en güzel yanlarından biri de birlikte hayaller kurmak ve gelecek planları yapmaktır. İşte tam da bu yüzden, günlük hayatın rutinlerinde kimi zaman unuttuğumuz ortak hayalleri 14 Şubat akşamında yeniden canlandırabilir ve akşamın bir saatini ilişkinize heyecan katacak yeni hayallerinizi kağıda dökerek geçirebilirsiniz.

Evin her yerini ortak anılarınızla doldurun

İlişkinizin ilk dönemlerinden kalma bir fotoğraf karesi ya da sevgilinizin size 1. Yıl dönümünüzde aldığı bir hediye… Her ne olursa olsun birlikte oluşturulmuş ortak anıları anmak, romantizmi her zaman birazcık daha körükler. Bu yüzden 14 Şubat gecesini evde geçirmeye niyetliyseniz evinizin her köşesine bu tip anılar serpiştirebilir; duvarları fotoğraflarınızla kaplayabilir ya da ilişkinizin tarihini içeren bir video gösterimi yapabilirsiniz.

 


Yorum Yaz

Translation missing: tr.blogs.comments.moderated